Започва нова ера за Fnatic CS:GO

Едно от нещата, неизбежни в този свят е промяната на времето, както и за Fnatic CS: ​​GO този ден е дошъл. Днес, ние ще видим края на една епоха и началото на нова, кагато Fnatic обявяват напускането на JW, flusha и KRIMZ. Има много неща, за обяснени, така че, моля прочетете на за цялата история.

Да бъдеш в екип, за дълъг период от време означава, че малките проблеми могат лесно да се превърнат в по-големи проблеми. След това тези проблеми могат  да навредят на динамика на екипа, и да  засегнат химията, необходима за успех. За тези, които си спомнят, подобно нещо се е случвало преди в друга епоха на Fnatic Counterstrike. Обратно в 2010 г., епичната ера на Carn DSn f0rest и GetRight протече през подобни опасения, и доведе до реформирането на NiP.

През последните месеци нещо подобно се заражда вътре на нашия отбор, и независимо от усилията които всички страни са се опитали да направят за разрешаване на вътрешните проблеми, той достигнал точка, където има ясно разделение в екипа. И двете страни смятат, че е необходимо да се раздели отбора, за да бъде възстановена химията, необходима за успех.

Когато разбрахме, че решението е взето в Fnatic, ние започнахме да се разглеждаме и други възможности, които биха дали на всички играчи най-добрият вариант за успех и възход. Тъйкато и двете страни изразиха желание да останат в Fnatic, следкато нещата се развили, най-благоприятния резултатът бил под формата на бившия играч на Fnatic Pronax, и неговия екип, GODSENT. След една седмица на интензивни преговори, беше договорено, че JW, flusha и KRIMZ ще се присъединят към GODSENT докато Fnatic приветства Twist и Lekro в техните редици. Нашият състав ще бъде завършен от Wenton, който вече е бил поддръжник за Fnatic по-рано тази година. Vuggo ще остане част от екипа, като старши треньор.

Изявлението на Patrik „cArn“ Sättermon:

Както някои може да знае, аз съм бил част от изграждането на гръбнакът на Fnatic Counter-Strike, откакто спрях да играя през 2012 г. Това решение, да се преместя в управлението, се оказа наистина успешен ход, след формирането на този велик отбор и успехите, които те успяха да постигнат. Но, както с всички други неща, понякога промяната е неизбежна … поради това, от една страна ми е тъжно да видя някои от най-великите играчи на Fnatic да се оттеглят, аз съм също толкова развълнуван за следващата ера на Fnatic Counter -Strike в която Олоф и Денис ще са ядрото на отбора.

Това ще е истински тест за всички нас, които участват под една или друга форма в Fnatic, но с достатъчно търпение и постоянна вяра съм сигурен че и двете страни ще постигннат големи успехи в бъдеще.

Искам да благодаря на Jesper, Робин, и Фреди за цялата неуморна работа, лоялност и отдаденост положена по време на дългата им история в Fnatic, за успеха които те са постигнали и за това, че бяха част от нашето семейство.

JW и Flusha са били с Fnatic в продължение на три години а Krimz се присъедини през юни 2014 г. На свой ред Olofmeister, vuggo, Pronax и по-късно Денис, отборът постига някои страхотни резултати през годините, като дори завоюва статута на най-голямата CS отбор на всички времена, за много хора.

Изявление на Jesper „JW“ Wecksell:

В деня, които никога не мислех, че ще дойде, съм тъжно, моето заминаване от Fnatic, след 3 години на кръв, пот и Monster се затваря една глава от историята на Fnatic. Нашите резултати не са задоволителни за всички нас напоследък и аз предполагам, че може да се каже, че тези вътрешни дразги подлагат много приятелства на изпитване, за съжаление ние не минават този тест. Това което постигнахме през годините заедно може да бъде описано само като невероятно, това бяха някои от най-забавните моменти в живота ми … Благодаря на всички, които са били част от това пътуване.

В перспектива имаме възможност да бъдем част от GODSENT, и подпомагането и развитието на отбора, и нашето бъдеще е много вълнуващо. Новата глава ние започваме заедно с двама много добри приятели за всички нас, играчите с които сме играли преди и играчи, в които ние сме уверени, заедно ще създадем нова епоха в CS.

Надявам се феновете да разберат нас и да ни подкрепят в нашето решение, както и да могат да поддържат и  двата отбора в бъдещи сблъсъци. В сърцето си аз все още ще бъде Fnatic.

Специални благодарности към Carn, Devilwalk, znajder, pronax, olofmeister, Денис, vuggo, PlesseN, wenton & останалата част от управлението на Fnatic за това невероятно пътешествие. Към следващия! GG WP!

Малко история:

Сегашната епоха наистина започна по време на DreamHack Winter 2013 г., Fnatic победи NiP във финалите отмъквайки победа от първия CS: GO голям турнир. От този момент нататък, отборът стана познато име в горната част на таблицата, като прави повторни победи в DreamHack Тур и лятото на 2015.

След като екипът е развил вкус към големите победи отидоха на участие в ESL One Кьолн 2014 г., където приключват на второ място. Това само ги прави по-гладни за успех, тъй като те ще отидат да се състезава на ESL One Катовице 2015 г., който печелят, след което правят точно същото нещо в ESL One Кьолн 2015.

2015 г. е най-добрата година за Fnatic към днешна дата като отборът участва в сезон 2 на ESL ESEA Pro лига, където добавят още едно първо място към техния впечатляващ списък от постижения. Те биват провъзгласени за  най-добрия отбор в света, което не е изненада за никого. В краина сметка това може да се очаква само от отбор, състоящ се от отделни играчи, които са смяни за най-добрия играч в света в един или друг момент.

Бихме искали да благодарим на JW, KRIMZ и flusha за упорита работа, страст, и clutch-а, които донасяха на екипа и да им пожелаем всичко най-хубаво за напред! Беше едно незабравимо време и ние като организация, сме горди че те бяха част от нашето семейство. Късмет!

Източник: fnatic

Comments

comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bwtbgcom/public_html/bloggamers4syou/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bwtbgcom/public_html/bloggamers4syou/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better