spyleadeR напуска MK

Пътищата на spyleadeR и MK се разделиха
Това стана следкато отбора не успя да се класира за последния на Game Evolution 2016, отпадайки на отворените квалификации в Петък.

Той каза че това е била само капката която е преляла чашата но проблеми в отбора е имало още след като спечелига ESEA Season 22 Global Challenge, в Katowice. Той още сподели че се отдаде на кратка почивка, след което ще реши как да продължи напред.

Ето и цялото му офицялно изявление:

„След финала на ESEA GC в Полша, отношенията в отбора се влошиха. Не общувахме правилно, не тренирахме и нещата не вървяха както преди. Отгоре на всичко загубихме и на Game Evolution което доведе до много обиди по мой адрес от dream3r.

Преди аз винаги съм помагал и подкрепял dream3r, но това си поведение и действие, той показа че не го е заслужавал.

Това беше превратната точка, която ме накара да напусна отбора и да отида да играя, някаде другаде. За вбъдеще аз сам готов да играя с всички от отбора освен dream3r.

Ще си почина 5-10 дни, за да мога да прочистя мислите и съзнанието си и за да мога да реша какво да правя за напред. Този път искам да играя с отбор, който може да участва на всички турнири, включилтено и най-големите.

Пожелавам всичко най-добро на nkl, v1c7or и bubble, дори да не играем в един и същи отбор. Благодаря на всички мои фенове и хората, които ме подкрепят и искам да им кажа, че ще ме видят да играя, отновоскоро.“

 

Comments

comments


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bwtbgcom/public_html/bloggamers4syou/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better